fogos.sk

Menu

8 tipov, ktoré z vás spravia profesionála v kuchyni!

Kuchyňa môže byť mätúce a tajomné miesto. Snažíte sa spravovať veľa vecí naraz, pričom sa snažíte nakŕmiť seba a ďalších bez toho, aby všetko nezhorelo na popol. A preto vám prinášame niekoľko šikovných tipov, ktoré vám pomôžu.

1. Namočte bobuľové ovocie do octu a vody, aby ostalo čisté, svieže a bez plesní.

01-tipy-do-kuchyne

2. Uchovávajte prekrojené avokádo s prekrojenou cibuľou – síra z cibule zabraňuje hnednutiu.

02-tipy-do-kuchyne

3. Uchovávajte zeler, hlávkový šalát a brokolicu v alobale, aby vydržali dlhšie čerstvé.

03-tipy-do-kuchyne

4. Dajte cibuľu do pančuchy, aby vydržala dlhšie.

04-tipy-do-kuchyne

5. Zamrazte čerstvé bylinky s olivovým olejom do formy na ľad a budú pripravené, keď ich budete potrebovať na varenie.

05-tipy-do-kuchyne

6. Spravte si vlastný držiak na semienka v melóne.

06-tipy-do-kuchyne

7. Urobte si dokonale tvarované vajíčka s použitím cibuľových krúžkov.

07-tipy-do-kuchyne

8. Kedy je avokádo zrelé?

08-tipy-do-kuchyne

kategórie:   Domáce projekty